De fem mest populære fodboldspillere i Danmark

I en længere periode var der ganske få kulørte navne, når man kiggede på danske fodboldspillere. I løbet af de seneste år, er Danmark dog kommet godt med på bølgen igen, og vi har derfor lavet denne artikel, hvor de fem mest populære fodboldspillere på tværs af køn vil blive beskrevet

1. Nicklas Bendtner

Uanset hvor “Lord Bendtner” spiller, vil han altid være Danmarks mest populære fodboldspiller. Bendtner der har været Danmarks bedste angriber og en af de bedre til at finde vej til overskrifterne, er uden tvivl Danmarks mest populære fodboldspiller.

Bendtner er dog blevet mere moden med årene, og det er efterhånden kun positive overskrifter, som Nicklas Bendtner skaber i øjeblikket.

2. Christian Eriksen

Christian Eriksen er dog godt på vej til at erobre titlen. Eriksen er pt. Danmarks bedste fodboldspiller, og han er blandt de absolut bedste i verdenen.

Derfor rygtes han til klubber som Real Madrid, Barcelona og Manchester City, og hvis det ikke gør en populær, så ved vi ikke, hvad ellers skulle gøre.

Eriksen er en ydmyg kriger, og det er sjældent set hos så store talenter.

3. Pernille Harder

Da Danmarks kvinder vandt sølv ved EM i fodbold 2017, var navnet på alles læber, Pernille Harder. Danmarks angriber der til dagligt spiller for storklubben Wolfsburg, scorede mål på samlebånd, og hun blev kort efter kåret til verdens bedste fodboldspiller.

Harder var stærkt medvirkende til, at Danmark gik hen og fik sølv ved EM.

4. Kasper Schmeichel

Den unge Kasper Schmeichel kom i den grad på folks læber, da han sammen med Leicester City formåede at skabe et af de største mirakler i nyere tid. Leicester City vandt Premier League, og det var bl.a. grundet storspil af Danmarks landsholdsmålmand.

Hvis Schmeichel står en stor slutrunde i Rusland, er det ikke sikkert, at han fortsætter i Leicester.

5. Simon Kjær

Den sidste spiller vi nævne i denne sammenhæng, er Simon Kjær. Den danske landsholdsanfører har via hårdt arbejde kæmpet sig fra Midtjylland til Italien, Tyskland og nu Sevilla.

Samtidig har han fortjent vundet kampen om at bære anførerbindet for landsholdet, og det kommer han unægteligt også til, når Danmark løber på banen mod Peru ved åbningskampen i Rusland.