Eksklusiv PokerStars bonus

De fleste kender PokerStars pga. deres massive reklamekampagner i blandt andet Danmark, hvor man næsten i hver eneste reklameblok på tv hører fra verdens største pokerside. PokerStars er og bliver et skridt foran konkurrenterne, hvorfor de også kan tilbyde det klart største udbud af pokerspil og turneringer i online poker.

Man bør få en konto hos PokerStars

 

Dette betyder stort set, at alle kommer til at oprette en PokerStars konto på et tidspunkt, da deres spil tilbud simpelthen er for gode til at sige nej til. Vi kan heller ikke andet end at anbefale PokerStars, der tilbyder det klart bedste turneringsprogram af alle pokersider, mens deres cash games har action 24 timer i døgnet med ufattelig mange borde.

Du bør dog være opmærksom på at udnytte alle fordele på PokerStars, når du laver din konto på et tidspunkt. Det ville uden tvivl være dumt at gøre andet, da ingen vil takke dig for det. Vi har derfor fundet den højeste PokerStars Bonus til vores læsere, hvor de kan hente den maksimale PokerStars bonus på 100 % op til $600.

Dette er et meget godt tilbud fra verdens største pokerside, hvis man tager med i betragtningen, at de ikke behøver at give en bonus i denne størrelsesorden. Som verdens største ville mange pokerspillere oprette en konto hos dem alligevel, hvorfor man bør tage dette tilbud, mens det stadig er på markedet. Mange andre steder tilbydes kun en bonus på $50 på første indskud, og PokerStars tilbød indtil for nylig ikke en bonus på denne størrelse.

VIP program for alle

 

Med ovenstående tilbud fra PokerStars gives også adgang til deres VIP-program, der giver masser af fordele til spillerne. Løbende vil spillere kunne hente kontante bonusser igennem loyalitetsprogrammet og omveksle point til turnerings buy-in eller andet merchandise og elektronik i VIP butikken.

Dette gør kun aftalen bedre og betyder massiv værdi for spillerne på PokerStars. Man bør derfor udnytte tilbudet med det samme, da der ingen garantier er for varigheden af denne aftale. Opret dig til denne PokerStars Bonus aftale nu og spil på verdens største pokerside. Det betaler sig.