Gennemspil Party Poker bonus

partypoker-580x330

Fra den dag du foretager dit første indskud har du 60 dage til at gennemspille din Party Poker bonus på 100 % op til Danske kroner 3000. Bonussen er skattefri.

Der er mange fordele ved at spille online poker hos verdens næststørste pokerrum Party Poker. Som kunde får du blandt andet mulighed for at vælge mellem et kæmpe udvalg af forskellige pokerspil. Du kan spille alle de mest populære pokervarianter i både cashgame og online turneringer.

Noget for enhver pengepung

Selvom du måske er helt ny til pokeren kan du med fordel oprette dig som kunde hos Party Poker. De har nemlig et bredt udvalg af poker på forskellige niveauer så du både kan spille microstake poker og helt op til highstakes poker. Der er kort sagt noget for en hver pengepung og for et hvert niveau. Det er netop en af grundene til at flere hundredetusinder af kunder verden over har valgt at spille online poker netop her.

World Poker Tour

Party Poker er desuden vært for en af verdens største live poker turneringer, nemlig World Poker Tour eller i daglig tale blot WPT. De giver ofte deres kunder mulighed for at kvalificere sig til de store WPT pokerturneringer, gennem deres mange kvalifikationsturneringer. Kvalifikationsturneringerne gør at man kan vinde sin adgang til WPT for ganske få kroner. Sommetider kan du endda vinde din adgang til WPT ganske gratis uden at skulle investere en eneste krone.

Dette er især en fordel for hobby spillerne der måske ikke lige har $500 – $1000 de kan bruge på at deltage i en kvalifikation til en WPT turnering. Desuden bydes der dagligt på et stort antal af gratis turneringer hos Party Poker hvor man kan vinde rigtige penge og på den måde bygge sig en poker bankroll op uden økonomisk risiko. Der er rigtige mange nybegyndere der benytter sig af disse tilbu da det er en ganske god måde at starte pokerkarrieren på.

Spil om penge og bonus information

For dem der ønsker at spille poker for rigtige penge skal der selvfølgeligt foretages en indbetaling til kontoen, Dette gøres nemt og sikkert via Party Poker banken. I forbindelse med din første indbetaling vil der være et felt, hvor der er plads til at indtaste en Party Poker bonuskode.

Du vil helt automatisk være kvalificeret til at modtage en stor og skattefri bonus på 100 % op til kroner 3000. Det betyder ganske enkelt at Party Poker matcher dit indskud hvis du sætter mellem 100 og 3000 kroner ind på din pokerkonto første gang.

Indbetaler du eksempelvis $250 vil du altså få $250 ekstra. Bonusbeløbet bliver dog ikke sat direkte ind på din spillekonto til at spille for. Bonuspengene bliver i stedet sat ind på en separat bonuskonto hvorfra pengene bliver overført til din spillekonto i 10 lige store dele. Pengene bliver overført for hver gang du har optjent et bestemt antal af Party Point.

Dette regnes ud fra en formel der hedder sig at du skal optjene 6 gange dit bonusbeløb i point, for at få hele din bonus udbetalt. Indbetaler du eksempelvis $250, skal du således optjene 6 x 250 points = 1.500 party point. I og med at bonussen bliver udbetalt i 10 lige store bidder bliver 1/10 af din bonus ($25) udbetalt hver gang du har optjent 150 points.

Information om points

Alle der spiller poker for rigtige penge hos Party Poker, optjener 2 party point for hver gang der betales $1 i turneringsgebyr, eller man har betalt $1 i rake i cashgame. For nogle mennesker er dette måske stadig sort snak, men hvis man prøver at lave et konkret eksempel er det måske nemmere at forstå.

En ny kunde vælger at indbetale $250 til sin konto og har derfor en bonus på $250 i sigte. Vedkommende skal derfor optjene 1.500 points for at få hele sin bonus udbetalt. Man har i alt 60 dage til at spille hele sin bonus fri, men den bliver udbetalt i 10 lige store rater uanset størrelsen på den totale bonus.

Lad os sige, at den nye kunde primært spiller pokerturneringer med et indskud på $5. Spiller han en $5.5 turnering vil han betaler $0.50 i turneringsgebyr og $5 til den samlede præmiepulje. Han optjener således 1 Party Point hver gang han deltager i en $5.5 turnering. Der skal derfor spilles 150 stk. $5.50 turneringer for at få udbetalt $25 af sin Party Poker bonus.

Denne her poker bonus er blandt de absolut bedste som findes ikke mindst fordi pokerrummet hele døgnet syder af aktivitet og der er altid gang i pengespil eller turneringer på så og sige alle indsatser.