Vind valgfri fodboldtrøje for 1 EURO

betfairDe store fodboldligaer er ved at begynde igen, og det betyder, at der nærmest dagligt kan ses fodbold i din TV-skærm. Der er dog ikke noget mere stemningsskabende, end hvis man kan sidde og se sit favorithold spille på enten TV eller stadion, mens man samtidig har en fodboldtrøjer på for samme mandskab.

 

Opret dig og vind din fodboldtrøje her —>

Fodboldtrøjer er dog somregelt rigtig dyre, og vi skal gerne op i over 500 kr. for at du kan få dit favoritholds fodboldtrøje. Med Betfair kan det dog lykkes dig at erhverve dig en trøje meget billigere. Faktisk kan du få dit yndlingsholds fodboldtrøjer for blot 7.50 kr. Ja. 7.50 kr. eller €1, som det svarer til, er det som det koster at deltage i Betfairs daglige “Footy Shirt Special”

Turneringen koster kun €1 at deltage i, og hvis du går hen og vinder turneringen, så vil du modtage en valgfri fodboldtrøje til dit yndlingshold. Skulle du være så uheldig, at du ryger ud på 2-6 pladsen, så modtager du stadig en lille trøstepræmie i form af €5 til at spille på deres sportsbørs. Så kan du i stedet spille på dit yndlingshold, og håbe, at du kan yngle dine penge, så du i sidste ende selv kan købe dig en fodboldtrøje, eller måske endnu mere end det.

Hvordan deltager jeg ?

For at deltage i turneringen, der spilles hver dag kl. 20.00, kræver det, at du ikke er fra Italien eller Spanien. Var det tilfældet, havde du nok ikke læst eller forstået dette, og derfor er der reelt ingen grund til, at dette er noteret.

Du kan købe dig ind i turneringen for €1 eller for 375 VPP, som du optjener i form af rake, når du betaler fee til turneringerne eller rake-back, når du spiller på cash-bordene.

Når du har deltaget i turneringen og forhåbentlig har vundet din fodboldtrøje, så vil du modtage en Email fra Betfair til din Email-adresse, som du har registreret din konto med. Her vil du kunne vælge mellem at få din fodboldtrøje eller €50 kontant.

Du SKAL svare tilbage på mailen indenfor syv dage efter du har modtaget den, ellers vil din præmie forfalde.

Du kan vælge mellem en trøje fra følgende ligaer:

Premier League
Championship
Serie A
La Liga
Bundesliga
Landshold